Ny VD i Tectel AB

Vi har nu en ny VD i Tectel AB. Agnetha Sjöstedt har nu överlämnat stafettpinnen till Björn Alfredsson som är auktoriserad Elinstallatör och teknisk chef och har jobbat i bolaget sedan 1985. Agnetha går nu efter 16 år i bolaget vidare till nya uppdrag men kommer framöver även att arbeta med personal- och avtalsfrågor i Tectel AB.

- Jag är otroligt stolt över den resa vi har gjort i Tectel under de senaste åren där vi visat att en viktig framgångsfaktor är en engagerad och kunnig personalstyrka som drar åt samma håll. Jag har stor tilltro till Björn och all personal som ska ta företaget vidare in i en spännande framtid, säger Agnetha. Tectel har en stark plattform och tillsammans har vi hög och bred kunskap och drivkraft att tillgodose våra kunders höga krav på kvalitet och leveranssäkerhet.

2016 var ett händelserikt år där bl.a. Tectel´s nya 3-årsplan utarbetades. En viktig strategi var och är att framtidssäkra bolaget i Vindeln och därav såldes företaget till den operativa företagsledningen som har stark förankring och tilltro till Tectel´s stora möjligheter och till Vindeln som en framtida tillväxtort i Västerbotten.

Trevlig sommar önskar vi er alla!